Cautare

3149 de rezultate pentru "restrictie de apa" (7.71 secunde)
Cele mai performante smartphone-uri la ora actuala Atunci cand bugetul nu impune nicio restrictie, poti alege cu adevarat intre cele mai bune smartphone-uri ale momentului.
Office Mobile gratuit pentru Android, iPhone si Windows Phone In prima etapa, Office Mobile a fost gratuit doar pentru posesorii de dispozitive cu Windows Phone, in timp ce posesorii de iPhone sau terminale cu Android erau obligati sa aiba un abonament Office 365.
De ce nu sunt (cu) Charlie Ma alatur si eu lui Alexandru Racu si celorlalte voci din Romania care nu pot fi de-acord nici cu crima, dar nici cu extremismul din limbaj deghizat in caricatura.
Basescu nu vrea sa semneze o scrisoare, ca n-a terminat-o de citit si la el dureaza. Ba mai mult, el nu vrea senghen fara un praf de MCV, ca ii schimba gustul.
Senatorul Viorel Chiriac a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Mesaj de recunostinta pentru femeile romance. ... Cu greu va doboara obstacolele deoarece stiti cum sa o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate sa schimbati lumea.
D-na Emilia Arcan, senator de Neamt, a sustinut o declaratie politica avand tema: Reglementarea egalitatii de sanse - premisa a afirmarii personalitatii umane, pe care o puteti citi in continuare. Voi vorbi despre egalitatea de sanse, ca o premisa a afirmarii personalitatii umane!
Sa fii constient de tine, de pielea ta, de ridurile sau problemele ce pot fi corectate cu ajutorul stiintei este cu adevarat important intr-un timp in care depersonalizarea individului a devenit o maladie acuta. Peelingul chimic este o tehnica de actualitate?
Ciocarlia si capra neagra, doua specii emblematice pentru Romania, pentru care acum vanatoarea este permisa fara niciun fel de restrictie, ar putea fi puse sub protectie.
Intram in UE sigur, cu toata viteza, si s-ar putea chiar inainte de ianuarie 2007. Propunerile facute de ministrul Justitiei pentru modificarea Codului Penal constituie pasul decisiv pentru integrarea noastra in randul tarilor civilizate ale mamei Europa.
Afaceristul din Sibiu gasit mort intr-o padure din apropierea Capitalei avea ordin de restrictie. Barbatul nu avea voie sa se apropie de sotie si de copil din cauza comportamentului sau violent.
Bucurestiul a ajuns la cea mai ridicata incidenta de la debutul pandemiei, iar valul cinci inca nu si-a atins varful, potrivit specialistilor. Duminica, aproape jumatate din totalul national de infectari s-au inregistrat in Capitala.
Scene demene de un film de actiune s-au derulat pe DN1. Un sofer care a refuzat sa opreasca la semnalele agentilor rutieri, a fost impuscat de politie pe DN1. Totul s-a intamplat dupa ce, barbatul si-ar fi agresat fizic unchiul, desi avea un ordin de restrictie.
Un copil de opt ani e disparut dupa ce Protectia Copilului l-a lasat in grija tatalului, suspect de crima. Barbatul a fost acuzat oficial ca si-a ucis sotia cu lovituri repetate, timp de zece ani.
Dupa aproape 8 ani de cand ar fi trebuit sa le foloseasca, Romania cumpara primele bratari de monitorizare a infractorilor si agresorilor. Din octombrie, in Bucuresti, Iasi, Mures si Vrancea persoanele impotriva carora au fost obtinute ordine de restrictie vor purta astfel de dispozitive.
Delta Dunarii a fost desemnata de UNESCO drept rezervatie naturala, a primit premii pentru frumusetea peisajelor si este o arma a turismului autohton prea putin exploatata de catre autoritati.
Iata ce poate pati Laurentiu Reghecampf, daca nu respecta ordinul de restrictie de 4 luni si o suna pe Anamaria Prodan sau intentioneaza sa se apropie de ea. Cati ani de puscarie ar putea risca!
Lovitura puternica pentru agresori! Oamenii legii vor sa dea ordine de restrictie tuturor vecinilor, colegilor dar si indivizilor necunoscuti care sunt violenti.
Evenimentul de lansare a avut loc la clubul The Barrel din centrul vechi al Capitalei, iar concertul de lansare va avea loc pe 18 mai 2011, la ora 20:30, in the Silver Church Club din Bucuresti.
Cuza Extinderea lucrarilor la pasajul subteran impune aplicarea unor noi restrictii de circulatie, pentru a crea front de lucru constructorului MITLIV. De aceasta data e vorba de inchiderea unui intreg sector din bulevardul Carol I, mai precis de portiunea cuprinsa intre bulevardele A.I.
google-analytics.com